Dems gezien als goed voor Bitcoin, zegt Crypto Betting Market Founder

De medeoprichter en voorzitter van Hxro heeft zijn weddenschappen afgedekt, maar denkt over het algemeen dat het publiek meer politieke stabiliteit verwacht.

Rob Levy is mede-oprichter en voorzitter van Hxro, een crypto gokmarkt.
Vanuit zijn perspectief lijkt men te denken dat de democratische controle in Washington beter zal zijn voor de crypto.
Hij wees op stimulerende controles en beleid van de Federal Reserve die de groei van de activa zouden kunnen stimuleren.
Sprekend een dag nadat delen van het Amerikaanse Capitool werden overspoeld door pro-Tromp demonstranten, wees Rob Levy, mede-oprichter en voorzitter van crypto voorspellingsmarkt Hxro (uitgesproken „held“), erop dat de crypto-industrie zich verheugt op een machtsovergang in Washington en de stabiliteit die dat kan brengen.

„Ik denk dat, in het algemeen, de Democraten die de controle nemen wordt gezien als vriendelijk voor crypto,“ vertelde hij Matthew Aron op de Decrypt Daily podcast, slechts een beetje hedging zijn voorspelling.

„We zagen eind december [minister van Financiën van de VS] Mnuchin naar buiten komen met wat hardere woorden voor Bitcoin en crypto in het algemeen,“ zei hij, waarschijnlijk verwijzend naar „gehaaste“ regelgeving door het Financial Crimes Enforcement Network dat grote transacties naar crypto-portemonnees zou vereisen om te worden opgenomen en/of te worden gemeld aan FinCEN. „We gaan niet zo’n kromme ballen in de hoofden van het publiek gegooid worden, met Democraten die de VS besturen. En dat is over het algemeen vriendelijk.“

Hxro is een gokmarkt die gebruikers toelaat om te wedden op de vraag of een activaprijs zal stijgen of dalen in een bepaalde hoeveelheid tijd. Levy, die krijgt om zijn gebruikers te zien reageren op politieke ontwikkelingen in real-time, kwam met een aantal voorspellingen over wat Dem controle zal betekenen voor de Amerikaanse chequeboekjes en voor het toezicht op de apolitieke US Federal Reserve.

Bitcoin
Chaos op Capitol Hill Duwt Bitcoin steeds verder weg.

Het was een vreemde dag voor Bitcoin Profit om meer records te breken. Op woensdag was de staat Georgia blauw geworden, waardoor de Democraten de meerderheidscontrole in de Senaat kregen en de weg werd vrijgemaakt voor Presid…

De Democraten kijken geplaatst om een liberaal fiscaal beleid te omhelzen en ,,zijn meer geschikt om door grotere stimuluscontroles te duwen,“ stelde voor Heffing. Hoewel een voorstel van December 2020 om $2.000 naar de meeste Amerikanen (in plaats van $600) te sturen in de Senaat ontbrak, kon dat worden herzien nu de Democraten worden geplaatst om controle van de hogere kamer te nemen.

Fiscale beleidsmaatregelen die erop gericht zijn meer geld in de zakken van de burgers te steken, gaan hand in hand met inspanningen van de centrale bank om de geldhoeveelheid te vergroten.

Download de Decrypt App.
Download onze app voor het topnieuws en de belangrijkste functies. Probeer als eerste de Decrypt Token en nog veel meer.

„Dit hele monetaire beleid van gemakkelijk geld, het gaat niet weg,“ zei hij. „Dit beleid van… we gaan alle activa kopen, de Fed gaat staatsobligaties kopen, ze gaan gewoon de straten overspoelen met geld, het is niet bearish voor eender welke activa, echt waar.“

Written by