Bitcoin on Track for $ 100.000, sier Bloomberg Intelligence Analyst Mike McGlone

Innhold

  • Bitcoins modning til digitalt gull
  • Ikke så bullish på Ethereum

Mike McGlone, en senior handelsstrateg for Bloomberg Intelligence, forblir ubarmhjertig bullish på Bitcoin.

I sitt kryptovalutautsikter for oktober – McGlone har delt de viktigste høydepunktene i en nylig tweet – hevder analytikeren at den ledende kryptovalutaen er i tempo for å røre $ 100.000 i 2025.

Bitcoins modning til digitalt gull

McGlone, som kanaliserer risikokapitalist Tim Draper, forventer at økende adopsjon vil være den viktigste katalysatoren for forståelse.

Dens oppstigning til den sekssifrede virkeligheten ville være en langsom maling i stedet for den nattlige måneskuddet som samfunnet forventer.

I september-utsiktene spådde McGlone en vill spådom om at Bitcoins begrensede tilbud på 21 millioner mynter og økende etterspørsel til slutt kunne presse „digitalt gull“ til $ 500.000 uten å spesifisere en nøyaktig tidsramme.

Referansekryptoen har vunnet adopsjonsløpet blant utallige kopier og modnes til en digital versjon av gull.

På dette tidspunktet vil kryptovalutaen som startet alt erstatte dagens markedsverdi av faktisk gull som for tiden ligger på rundt $ 8 tln.

Bitcoin nådde sitt høyeste markedsverdi på omtrent $ 326 milliarder 17. desember 2017, før det dverg til bare $ 60 milliarder i desember 2018 i løpet av den brutale kryptovinteren.

Relatert Ethereum holder chipping unna på Bitcoins dominans som ETH / BTC-treff høyeste nivå siden begynnelsen av 2019
I slekt
Ethereum holder chipping unna på Bitcoins dominans som ETH / BTC-treff på høyeste nivå siden begynnelsen av 2019

Ikke så bullish på Ethereum

Bitcoin var den beste ytelsen i forrige tiår, men investorer bør være forsiktige med at tidligere avkastning ikke nødvendigvis er en indikasjon på Bitcoins fremtidige ytelse.

Det rivaliserende Ethereum-samfunnet slår for eksempel Bitcoin rutinemessig som „boomer-mynten“ og AOL for krypto som vil mislykkes testen i 2020-årene og avgir bakken til andre mynter.

McGlone tegner paralleller med dot-com-boblen på slutten av 1990-tallet og hevder at Bitcoin vil komme på toppen mens han forutsier at Tether-stablecoin kommer til å passere Ethereums markedsverdi i 2021.

Det bør ta noe viktig å stoppe den økende adopsjonen av Tether, den øverste stabile mynten, som er i tempo for å matche kapitaliseringen av Ethereum på litt under et år, basert på regresjonstrenden siden starten av 2019.

Written by